Club dag Vliegvis Vereniging Heelweg 2014


Zaterdag 12 juli hield de Vliegvis Vereniging Heelweg haar jaarlijkse club dag. Voorgaande jaren werd altijd met het vissen begonnen en daarna kwam dan de inwendige mens aan de beurt.

Men liet zich de door Ellie en Bert klaar gezette “BBQ tafel”, met een rijkelijke hoeveelheid vlees en andere spijzen, al dan niet met een biertje, goed smaken. 

Rond de klok van zessen stond het karper vissen met de vliegenhengel op het programma. Op de fraai aangelegde steigers vond iedereen al snel een plekje en het duurde dan ook niet lang of de eerste lijnen liepen strak. 

De vele karpers die naar oppervlakte gelokt waren met een paar pellets, lieten zich goed vangen al waren er natuurlijk ook de nodige missers.

Een enkele karper kreeg het tijdens de dril voor elkaar om tussen de palen van het steiger door te zwemmen en stelde zo de visser voor de nodige problemen. 


Om negen uur klonk het eindsignaal en kon de balans worden opgemaakt.

Wie zou voor een jaar de nieuwe eigenaar van de enorme wisselbeker worden?

Onder het genot van een drankje maakte de activiteiten commissie de uitslag van de vriendschappelijke wedstrijd bekent. 

Eddy te Mebel had het voor elkaar gekregen om 9 karpers te vangen en werd daarmee de terechte naar en kreeg uit handen van Gerald de Graaf de wisselbeker overhandigd. 

Als tweede eindigde Frits Roerdinkholder met 5 karpers. 

Gedeelde derde werden Frank van Dulmen, Hein Heusinkveld, Philippe Niquelle, René Breuer en René van Haastrecht met ieder 1 karper. 

Uit de positieve reacties van de aanwezigen, kan de activiteiten commissie van vliegvisvereniging Heelweg terug kijken op een zeer geslaagde club dag die zeker voor herhaling vatbaar is.

(c) 2014 Vliegvis Vereniging Heelweg