Oudejaars vissen 2015

Woensdag 30 december 2015 verzamelden zich een deel van de leden zich bij Visdorado de Kool om 2015 in stijl af te sluiten.

De weersomstandigheden waren goed en de verwachtingen groot. Na de koffie en de oliebollen vertrok men naar de vliegvisvijver en na een half uurtje wist René van Haastrecht de eerste regenboog te vangen. Uiteindelijk volgden er nog twee.

Ruud Siebelink probeerde het met een droge vlieg aan de oppervlakte en kreeg regelmatig beet maar helaas bleven ze niet aan de kunstvlieg hangen.

Andere leden haalden alle “trucs uit de hoge hoed” maar wisten geen vis te verleiden.

Aan het eind van de middag werden de restanten oliebollen genuttigd en werd er, onder het genot van een borreltje, gezellig nagepraat en alvast plannen gemaakt voor 2016.