Jan van den Boogaard "Vliegvissen in Oostenrijk"

Jan van den Boogaard hielt op 1 februari een presentatie over vliegvissen in Oostenrijk. De 35 aanwezigen werden door Jan "meegenomen" naar zijn favoriete vakantie bestemming Oostenrijk.

Naast de vele tactische tips hoe je forellen en vlagzalmen kunt vangen, kregen de aanwezigen ook de nodige informatie over de soorten vliegen in het hooggebergte. Fraaie foto's van schilderachtige landschappen werden afgewisseld door kleine stukjes film waarin Jan liet zien waar de forellen in de beken zich bevinden. Door de vele vis trips naar zijn geliefde Oostenrijk kan Jan ook de nodige informatie verstrekken t.a.v. overnachtingen en vis documenten. De aanwezigen kunnen terug zien op een geslaagde avond. Jan bedankt namens de leden van Vliegvis Vereniging Heelweg.